Mostbet jetx oynayanlar, bu oyun haqqında nə deyə bilərsiniz

Ответить
iggora16

Mostbet jetx oynayanlar, bu oyun haqqında nə deyə bilərsiniz

Сообщение iggora16 »

Dostlar, mən Mostbet-də əsasən Aviator oynayıram, çox xoşuma gəlir. Amma axır vaxtlar mostbet jetx oyununu eşidirəm, deyirlər Aviator-a bənzəyir, amma fərqlidir. Nədir bu oyun, qaydaları necədi? Aviator kimi təyyarə oyunudu, yoxsa fərqli bir şey? Haradan tapım bu oyunu? Bir də qazanmaq şansı nə qədərdi, strategiya lazımdı, yoxsa tam şans işidi? Mən yeni oyunlar sınamağı sevirəm, ona görə də soruşuram. Kimsə oynayıbsa, təcrübəsini bölüşə bilər? Çox sağ olun cavab yazanlara.
Xeni15

Re: Mostbet jetx oynayanlar, bu oyun haqqında nə deyə bilərsiniz

Сообщение Xeni15 »

Salam, əla sualdı, mən də Aviator-dan sonra JetX-i kəşf etdim və çox bəyəndim. Mostbet jetx oyunu Aviator-a bənzəyir, amma bir az fərqlidi. Burada da sən mərc edirsən, amma təyyarə əvəzinə bir raket və ya nöqtə yüksəlir, qatsayı artır. Sən nə qədər tez dayandırsan, bir o qədər az qazanırsan, gec dayandırsan partlaya bilər. Əsas fərq qrafikadı və bir az da sürət fərqi var. Mən ikisini də oynayıram, hər ikisi maraqlıdı. Qazanmaq şansı Aviator kimidi, tam risk oyunudu, strategiya deyil, intuisiya işləyir. Mən sənə məsləhət görərəm, kiçik məbləğlərlə başla, oyunu hiss et. Adətən Mostbet-in kazino bölməsində və ya "Crash oyunlar" kateqoriyasında tapa bilərsən. Mostbet jetx oynamağa dəyər, mən şəxsən sevirəm.
Ответить